Leidingwerk

U kunt bij ons terecht voor leidingwerk in diverse materiaalsoorten.Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Wij voeren werkzaamheden op locatie uit en in onze werkplaats.Tevens kan het leidingwerk onderdeel zijn van de apparaten die wij assembleren. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de wereld van koel en koudetechniek, voeding en chemische industrie.

Het lassen van leidingen is een specialisme. De diameters van onze leidingwerkzaamheden variëren van 10 tot 600 millimeter; de lengtes van één meter tot een systeem van meerdere kilometers.

Leidingen moeten functioneel en onverwoestbaar zijn, daarom worden er strenge eisen gesteld aan gecertificeerd laswerk. Dit vereist de hand van een vakman. Onze ervaren en gekwalificeerde lasspecialisten staan in voor een solide resultaat, wij werken tot op de millimeter nauwkeurig.Onze leidingsystemen zijn gegarandeerd lucht- en vloeistofdicht.

Keuren

De lassen hiervan kunnen, op verzoek, onderzocht worden door middel van röntgen onderzoek. Hiervan kunnen wij u een databoek met materiaalcertificaten, lasdocumentatie en onderzoek leveren.

Buigen

Interessant om te weten, wij buigen alle diameters tot en met 2” sch40 ( zie foto ). Dit scheelt enorm veel laswerk + nevenactiviteiten.

Alleen ga je snel, samen kom je verder..

Neem contact met ons op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search